Itse asiassa ei tullut ostettua tuhkakuppia, mutta muuta kyllä löytyi.

Vilauttelun aikominen jo ilmeisesti riitti, ja sain kuin sainkin Kolmijalan lähtemään liikkeelle. Tuli pyörähdettyä samalla reissulla myös sukulaisvierailullakin ja nähtyä paria sukulaista noin 25 vuoden tauon jälkeen. Huoh. Minä en voi vielä niin vanha olla, että jostakin voi olla aikaa noin paljon, enhän? En tietenkään. Ja olen silti. Yhden sukulaisen, pikkuserkkuni, näinkin sillä reissulla sitten ihan ensimmäistä kertaa. Jännää. Taitaa vaan mennä seuraavat 25 vuotta ennen kuin näkee uudestaan, jos sittenkään.

Niin, tuhkakuppi. Kaupasta, jossa kävimme löytyi kaksikin erilaista tuhkakuppia. Molemmat olisin kelpuuttanut kyllä meille, varsinkin se isompi oli mainio lehmäkuosillinen, mutta isompi turhan iso minnekään pöydälle laitettavaksi (ja hintaa 29 euroa!). Pienemmästäkin kehtasivat tahtoa 7,5 euroa, ja en kyllä maksa tuhkakupista sitäkään summaa. Tuhkakupista, joka tulisi olemaan tuolla pihalla säiden armoilla. Kraah. Kallista. Siispä meillä ei edelleenkään ole tuhkakuppia tuolla puutarhapöydällä, mutta onpahan uusi hieno rasia spagettien säilytykseen ja keltaisia muovihanskoja!

Tänään on pilvistä ja satelikin jo tuossa, harmaa päivä. Siivota pitäisi, Kolmijalka makaa vielä sängyssä. Uhkasin kyllä äsken, että käyn kynsimässä sitä aroista paikoista, ellei se nouse ylös. Se uhkaus ei kyllä toiminut, sai aikaan vain naurua. Pitäisköhän vaihtaa taktiikkaa?

Aivastelenkin. Ehkäpä tämä pölymäärä alkaa jo vaivata sisuskaluja liikaa, joten imurin letkua saa tosiaankin taas puristella. Tai saisi, jos vain saisi hilattua perseensä tästä ylös ja tartuttua imurin varteen. Kovasti pitäisi kyllä järjestellä paikkojakin.. en käsitä miten tämä siivo taas räjähti käsiin tällä tavalla! Noh, jospa sen saisi tässä siivottua huomiseen mennessä. Koko päivä aikaa, joten pitäisi onnistua vähän laiskemmiltakin ihmisiltä.

Huomenna tulee ehkä Vieras meille. Tai sitten se ei tule, ellei saa järjestymään kaikenlaisia hoitojuttuja. Saapas nähdä, odotukset olisivat korkealla sen suhteen, että Vieras pystyisi kaikesta huolimatta tänne tulemaan seuraksemme, mutta ellei pysty, niin joku toinen kerta sitten.

Daa, lähden teroittamaan kynteni! Kolmijalka varokoot!