Tiedän kyllä missä tamponeja on, mutta en tiedä missä se Esterin kuuluisa persvako sijaitsee, että voisi sinne tunkea pumpulipötkön naru katkaistuna. Persvakoa etsiessä ei auta kuin kärsiä tuosta sateesta...

Hyväähän sade tekee, sitä en kyllä voi kieltää, mutta liika on liikaa. Saisi se vähän lämmetä. Jo siksikin, että koittaa tässä tällä viikolla Kolmijalan ja minun ainokainen reissu tälle kesälle ja mökillä ei kyllä ole kovin mukavaa olla, jos lämmintä on kymmenen astetta ja vettä vihmoo. Tosin kyllähän siellä silti saa irtaannuttua tästä arjesta ihan sopivasti, vaikka satelisikin. Ehkä sitä ei aina tarvitse olla auringonpaistetta, tuolla ulkonakaan.

Vierasta ei tullut viikonloppuna, joten kärvistelimme täällä ihan kahdestaan sitten. Eilen kyllä kävi vieraita pariinkin otteeseen, joten ei nyt ihan toisiamme koko aikaa tuijoteltu. Mutta yövierasta ei tosiaankaan saapunut, lapsenvahtiongelmaa pukkasi siellä kovasti. Noh, joku toinen viikonloppu sitten. Harmitti kyllä, mutta toisaalta minkäs sille tekee.

Tänään käyn taas värittämässä päätäni vaihteeksi, edelliskerrasta onkin jo tuskastuttavan pitkä aika. Toivon mukaan tällä uudella kampaajalla on ideoita, koska itselläni lyö nyt aikalailla tyhjää päässä sen suhteen millaista väriä tällä kertaa sinne haluaisin siveltävän.

Laihdutus. Kraah. Kirosana? No ei ihan. Suklaata on taas tullut popsittua parina päivänä ja eilen söin muutaman keksin ja pari palasta pullaa vieraiden kanssa kahvitellessa, joten kovin hyvin ei ole mennyt.. mutta josko taas saisi tukittua tuon suun jotenkin niin, että sinne ei noita ylimääräisiä herkkuja tunkisi. Sitten tuleekin mietintään se, että saako lomalla herkutella? Noh, saa, mutta ihan sellaista kuin aikaisempien vuosien matkaeväät ovat olleet, ei tulla kyllä tällä kertaa näkemään. Olisi kiva tietää mitä se "virallinen" vaaka näyttää, mutta sille en pääse nousemaan kuin ensi kuun alkupuolella vasta. Tällä hetkellä kiloja on lähtenyt noin 13.. alussa vasta. Hmpsh.

Nyt katsomaan vaatetta päälle ylle ja joka puolelle.