Kuuma. K u u m a. En taida silti uskaltaa valittaa, kun edellisessä postauksessani valitin sateita. Eli en valita siitä miten kuuma on nukkua (hikisenä pyöriä lakanoissa, jotka takertuvat ihoon kiinni), miten ulkona on kuuma ja sisällä vielä kuumempi. Enkä myöskään valita siitä miten sisälle tullessa lämmin löyhkä (no ei haise, mutta semmoinen kosteantukala ilma kuitenkin) puskee vastaan heti ovelta. Aivan kuin saunaan astuisi.

Reissu on tehty Kolmijalan kanssa, ja hyvin meni. Ilmatkin suosivat meitä matkailijoita, ajoimme osuvasti aina huonoa ilmaa pakoon. Mökki oli hieno ja lumosi pihapiireineen, järvi oli uskomattoman hieno ja kalaisakin. Sinne uusiksi sitten joskus taas, ehdottomasti. Kaikenlaista tuli nähtyä ja koettua, unettomuuttakin. Piru kun sitä pitää olla niin herkkäuninen ihminen, että ei paljoa tarvita, kun unet häiriintyy. Uudet paikat ovat yksi tekijä, kyllä se oma sänky on aina oma sänky!

Mutta univaikeuksista huolimatta reissu oli onnistunut. Emme edes saaneet kunnon sanaharkkaa aikaiseksi reissun aikana, mikä on jo suoranainen ihme, kun sanovia ihmisiä olemme. Sanoinkin noin 30 kilometriä ennen kotipihaa, että nyt pitäis äkkiä kehitellä joku riita, että ei menis koko reissu ihan sudeksi riitelyn osalta.  Hmm.. mutta emme keksineet mitään aihetta. Liian lyhyt reissu tai liian pitkät pinnat.

Lomalla on kyllä yleensä poikkeuksetta mukavaa, ja on ihana päästä pyörimästä niistä omista ympyröistä ihan toisenlaisiin maisemiin ja olotiloihin, mutta ai että tuota kotiinpaluun ihanuutta! Elikot olivat vastassa ja riemuitsivat vähintään yhtä paljon kuin me itse, vaikka taatusti ovat olleet hyvässä hoidossa hemmoteltavana täällä vahtien kanssa.

Eilen kävin sitten shoppailemassa hieman ja löytyikin alelaarista muutama vaatekappale mukaan. Ihan ok tavaraa ja tarpeellista, joten ei tullut varsinaisesti edes tuhlattua! Jee. Sitä paitsi enhän minä omasta mielestäni osta koskaan mitään tarpeetonta tai turhaa... laukkuja varsinkin tarvitsee hirmuisen määrän erilaisia, kun ei aina jaksa pitää samaa mukana ja täytyy olla joka mielialalle oma laukku! Kolmijalka on erimieltä, mutta harvoin siltä kysyn laukkuasioissa mielipidettä. Kun ei se ymmärrä. Mies.