Taataa. Tititaa.

Siivousinspiraatiota odotellessa sain päähäni siivota vaatekaappia. Kummasti sieltä löytyi taas poisheitettävää vaatetta, joko ajansaatossa kulahtaneita ("tää on ihan hyvä paita johonkin paskahommaan"-periaatteella kaapissa säilötty tähän asti) tai sitten isoksi jääneitä. Surutta lenteli nyt nuo kulahtaneet pois, koskapa noita paskahomma-vaatteita tulee kyllä koko ajan lisää. Isoksi jääneet ovat enimmäkseen mustia vaatteita ja tässä pähkäilen jaksanko alkaa niitä pesemään (no sen jaksan kyllä tehdä) ja puhdistamaan koirankarvoista tyystinkokonaan, jotta voisin viedä ne kirpparille/keräykseen vai nakkaisinko nekin menemään.

Koirankarvaoperaatio olisi sen verran mittava niissä.. hooooh. On se onni omistaa nelijalkaisia vaaleita ystäviä ja mustia vaatteita!

Päivä on muuten mennyt vähän hosuessa -ei mitään. Siivousinspiraatio tosiaan antaa edelleen odottaa itseään ja imuri pysyy kaapissa. Sisäkkö ei nyt oikein toimi! Kauhean vaikeaa saada nykyaikana luotettavaa henkilökuntaa! Hmpfh.

Kaupassa pitäisi tälle päivälle käydä ja sitten miettiä vähän viikonlopun antimia. Saunankin voisi kyllä lämmitellä jo tänään huomisen sijasta, tekisi kovasti mieli löylyihin.. Kolmijalkaa ei ole kyllä vaikea suostutella lämmittämään saunaa, se asuisi siellä, jos pystyisi. Saunatonttu mikä saunatonttu.

Mutta tämä muuten vain tonttu lähtee nyt tästä katsomaan onko imuri vielä paikallaan vai eikö ole.